Loading...

banner kampanj jul 2017 NO foot3

Hvilken sag skal jeg velge?

Alla Solosågar fungerar med alla sågaggregat. Välj bland våra starka elektriska sågar med band eller kedja. Om du vill kan du såga och fräsa timmer med motorsåg i skogen och med elektriska aggregat hemma på gården, på samma Solosåg.

Motorsaga

Motorsag med bensinmotor gjør deg uavhengig av strøm på arbeidsplassen, og du kan sage planker eller frese tømmer midt i skogen om du vil.

 

Les mer

El-saga

Det miljøvennlige alternativet for deg med strøm på arbeidsplassen. Mer stillegående, sterkere og lettere å bruke enn motorsaga. Automatisk mating finnes.

 

Les mer

Bandsaga

Sager mer enn dobbelt så fort som en kjedesag og har et sagsnitt på bare to millimeter, hvilket kan være bra om du sager verdifulle tresorter.

 

Les mer

Tømmerfres

Om du freser stokkene med Logosol Tømmerfres blir tømmerstokken ferdig på en brøkdel av den tiden det ville ta, om du skulle forme stokken for hand.

 

Les mer

E37 frammating

Den elektriske frammatingen E37 Friksjon gjør arbeidet med Solosaga mer behagelig og øker produksjonen. E37 passer til tømmerfresen og alle Logosols elsager. Frammatingen kan uten problemer monteres på eldre maskinere. Med et enkelt handgrep kan frammatingen flyttes mellom elsaga og tømmerfresen. Passer til alle Solosager.

 

Les mer

LOGOSOL AS | Sandefjord | Inderøy | Telefon: 47 87 50 00 |