Loading...

banner kampanj jul 2017 NO foot4

Sagbruk i utvikling

Vårt første sagbruk ble introdusert i 1989 og suksessoppfinnelsen Solosaga utgjør fremdeles grunnmodellen blant våre sagbruk. Syv utviklingstrinn fra Modell 1 til Modell 8 har Solosaga vunnet over i løpet av disse år. Konstruksjonen i lett aluminium gjør at våre sagbruk passer like bra for stasjonært bruk som for mobilt bruk. Det er i grunnen det samme. Logosols sagbruk har robust design og imponerende presisjon, nye funksjoner og en forbedret konstruksjon. De er lette å stille opp der stokkene er.

Det beste med å holde på med Logosols sagbruk er tilfredsstillelsen over å sage sitt eget virke. Arbeidsglede og stolthet er det beste vi kan gi våre kunder.

F2 Kjedesagbruk

Logosol F2 Farmer’s kjedesagbruk er et ultraportabelt sagbruk som med letthet klarer stokker opptil 60 cm i diameter, samtidig har den så lav vekt at du kan løfte og flytte det på egen hånd. Konstruksjonen bygger på 1-metersseksjoner som får plass i bagasjerommet på en vanlig bil. På noen minutter har du montert opp sagbruket hjemme på gården eller ute i skogen.

 

Les mer om F2 Kjedesagbruk

Solosaga M8

Med Solosaga M8 lager du raskt fine planker og bord av ditt tømmer, i de lengder og dimensjoner du selv velger. Om du ikke har drevet saging tidligere er M8 det perfekte alternativet. Du kommer raskt i gang og sagbruket er virkelig enkelt å bruke. Allerede første dagen kommer du til å ha produsert en bra stabel med planker og bord. Sagbruket er enkelt å bruke - og lett å drive.

 

Les mer om Solosaga M8

Farmer's Sawmill

Farmer's Sawmill er et fint transportabelt minisagbruk med alle funksjoner som trengs for å kunne gjøre en meget bra jobb. Konstruksjonen med en smidig sagslede og 4 meters sagbjelke gjør sagbruket ekstra fleksibelt og lett å arbeide med.

 

Les mer om Farmer's Sawmill

Tilbehør

Orginaltilbehør for spesifikke
behov.

 

Gå til tilbehør til kjedesagbruk

Sagalternativ

Velg mellom kjedesag, båndsag og tømmerfres.

 

Gå til sagalternativ

Sverd og kjeder

Skjæreutstyr til motorsager og elsager.

 

Gå til sverd og kjeder

Båndsagbruk MN26

LumberMan MN26 er allerede solgt i et stort antall i Canada og lanseres som den minste modellen i Logosols båndsagssortiment. Sagbruket er utviklet med samme velprøvde teknikk som anvendes i de større båndsagbrukene og har samme smidige format.

 

Les mer om Logosol MN26

Båndsagbruk LM29

LM29 er en pålitelig og stabil stokkbåndsag som er enkel å bruke. Det smidige formatet gjør det enkelt å vurdere stokken og å stille inn bordtykkelsen. Selv om sagbruket klarer riktig grove stokker, opp till 72,5 cm, er det mer tilpasset vanlig norsk barskog. Til å være en middelstor stokkbåndsag er LM29 ekstremt stabil og gir en vibrasjonsfri og eksakt saging.

 

Les mer om Logosol LM29

Båndsagbruk HD36

Logosol Norwood LumberPro HD36 er et båndsagbruk med alle de fordelene du ellers finner bare på betydelig større og dyrere båndsagbruk. Båndhjulene er i støpejern, og de er store med hele 520 mm i diameter. Hele 85 cm grove stokker kan håndteres på båndsagbruket. Båndsagbruket gjør det du forventer av det, og det gjør det stille og elegant.

 

Les mer om Logosol HD36

Tømmerfres LM410

Med tømmerfresen til stokkbåndsagen kan du avrette, planhøvle og profilere opp til 600 x 600 mm store tømmerblokker. Den er meget stabil og har form av en vogn som løper på samme sleide som sagaggregatet til for eksempel båndsagbruket LM40,ML26 og LM Pro. Kutteren er 410 millimeter bred, noe som innebærer at man kan frese grove blokker for lafting.

 

Les mer om Logosol LM410

Tilbehør

Orginaltilbehør for spesifikke
behov.

 

Gå til tilbehør til båndsagbruk

Båndslipemaskin

En slipmaskin som gir dine sagblad den nødvendige skarphet.

 

Gå til båndslipemaskin

Båndsagblad

Uansett hvilken båndsag du har, finner du rett sagblad hos Logosol.

 

Gå til båndsagblad
Kantverk

Kantverk C210

Med et kantverk øker du din kapasitet vesentlig når du fra før har en Solosag, et båndsagbruk eller sirkelsag. Du får en rasjonell handtering når sideutbyttet sages i en separat maskin. Still inn ønsket bredde og send det ukanta bordet gjennom. Raskt og enkelt.

 

Les mer om Logosol C210

LOGOSOL AS | Sandefjord | Inderøy | Telefon: 47 87 50 00 |