Loading...

banner kampanj jul 2017 NO foot2

Produktet på bildet er utstyrt med tilgjengelig tilbehør.

Kløyv ditt virke til eksakte dimensjoner

Med Logosols kløyvsag får du virket i eksakt den dimensjonen du ønsker. Kløyvsagen gir raskt og enkelt et resultat med høy presisjon og du klarer hele jobben på egen hånd.

Fleksibilitet og lønnsomhet

Selve vitsen med en kløyvsag er at du kan sage selv eller kjøpe et fåtall dimensjoner og siden kløyve til virket når du behøver det. Kløyvsagen forenkler også håndteringen av virket ettersom det blir mindre biter og håndtere til en skal bruke virket. Med et begrenset antall dimensjoner, kvaliteter og tresorter får du med kløyvsagen et nærmest ubegrenset antall alternativer å velge mellom når du skal foredle virket. Et fornuftig utvalg med virket i kraftige dimensjoner og i ulike kvaliteter gir deg mange muligheter til å klyve fram det virket du trenger eller kløyve til det virket som dine kunder ønsker.

Perfekt resultat

Med Logosols Kløyvsag får du perfekt resultat og høy presisjon. Du kan være sikker på at det blir rette mål og fin overflate! Matehastigheten er regulerbar og stilles inn slik at du enkelt klarer å handtere det på egen hånd. Med høyeste hastighet må du ha hjelp for å henge med!

Maskinen fungerer både for tørket virke og for nysaget virke. Maskinen er bygget med enkel teknikk og er derfor meget driftsikker. Kløyvsagen er også konstruert med tanke på maksimal sikkerhet slik at du kan kjenne deg trygg når du jobber med maskinen.

Fordeler i forhold til bandsager

Storskala høvlerier bruker bandsager for å klyve virket. Det er store maskiner med brede band, med imponerende kapasitet og minimale sagskjær. Sammenlignet med de bandsager som kan egne seg ved småskala treforedling har Logosols kløyvsag klare fordeler. Kløyvsagbladet sager rett og du sager flere titusentalls meter uten å bytte sagblad, med en bandsag eller bandkløyvsag må du bytte blad flere ganger under samme forutsetning. Når det er på tide å slipe sagbladet, byttes den med noen enkle handgrep.

 


 

"Jag ser framför mig Klyvsågar som står på logar, hos små hyvlerier, hos solosågsägare och i byggmästarens virkesförråd. Den gör sitt jobb då man trycker på startknappen och går år efter år till stor glädje för sin ägare!"
bengt-olov

Bengt-Olov Byström,

Adm. dir. LOGOSOL

 

 

 


 

Tekniske data

Vekt: 400 kg
Lengde: 1100 mm
Høyde: 900 mm
Bredde: 800 mm
Sagblad, diameter: 450 mm
Kløyvhøyde: Maks. 150 mm
Effekt: 7,5 kW
Matingshastighet: 2-12 m/min.
Strømforsyning: 3-fas, 230V, 32A

neutral

To års garanti

Du gjør en trygg handel med Logosol. Vi tilbyr to års garanti på nye maskiner. Garantien dekker produksjonsfeil og problemer som har oppstått under normal bruk av produktene. Unntatt fra garantien er remmer, sverd og kjeder.

neutral

Raske leveranser

Vanligvis skjer leveransen omgående fra lageret, men i perioder kan leveringstiden bli noe lengre. Produktene leveres hjemme hos deg.

neutral

Livstids support

Ubegrenset telefonsupport når det gjelder produktkunnskaper og bruken av produktene.

neutral

Personlig service

Personlig service er en selvfølge.

neutral

Åpent kjøp i to måneder

Logosol tilbyr åpent kjøp på alle maskiner i to måneder. Du kan prøve ut maskinene for å finne ut om de oppfyller dine krav før du bestemmer deg.

neutral

Lang erfaring

Tillgang til over 20 års erfaring som markedsledende innen småskala treforedling.

Art. nr
Beskrivelse
Pris (Ekskl. moms)
5210-000-1000
Logosol KS150
kr 65 000,00
Frakt kommer i tillegg. Alle priser er ekskl. moms. Vise priser inkl. moms

Alltid 2 års garanti

Vi gir alltid 2 års garanti. Garantien dekker produksjonsfeil og problemer som kommer frem ved normal bruk av produktene.

Les mer om våre garantier

Åpent kjøp i 60 dager

Logosol gir 2 måneders åpent kjøp på alle maskiner. Du kan selv prøve om maskinen oppfyller dine krav før du bestemmer deg.

Les mer om våre garantier

Kjøp Online!

I Logosols internettbutikk kan du handle når det passer deg? Velg blant tusenvis av artikler.

Kjøp Online

Ring Logosol

Få svar før du handler. Nøl ikke med å kontakte våre selgere om du har noen spørsmål.
Ring oss på:

47 87 50 00

LOGOSOL AS | Sandefjord | Inderøy | Telefon: 47 87 50 00 |