Loading...

banner kampanj jul 2017 NO foot2

Båndsagbruk for høy produksjon

Logosols båndsagbruk har robust design og imponerende presisjon, gjennomtenkte funksjoner og en stabil konstruksjon. De er lette å sette opp der tømmeret finns.

De fleste syns at det beste med Logosols sagbruk er tilfredsstillelsen av å sage sitt eget virke. Arbeidsglede og stolthet er det beste vi kan gi våre kunder.

Båndsagbruk MN26

LumberMan MN26 er allerede solgt i et stort antall i Canada og lanseres som den minste modellen i Logosols båndsagssortiment. Sagbruket er utviklet med samme velprøvde teknikk som anvendes i de større båndsagbrukene og har samme smidige format.

 

Les mer om Logosol MN26

Båndsagbruk LM29

LM29 er en pålitelig og stabil stokkbåndsag som er enkel å bruke. Det smidige formatet gjør det enkelt å vurdere stokken og å stille inn bordtykkelsen. Selv om sagbruket klarer riktig grove stokker, opp till 72,5 cm, er det mer tilpasset vanlig norsk barskog. Til å være en middelstor stokkbåndsag er LM29 ekstremt stabil og gir en vibrasjonsfri og eksakt saging.

 

Les mer om Logosol LM29

Båndsagbruk HD36

Logosol Norwood HD36 er et båndsagbruk med alle de fordelene du ellers finner bare på betydelig større og dyrere båndsagbruk. Båndhjulene er i støpejern, og de er store med hele 520 mm i diameter. Hele 90 cm grove stokker kan håndteres på båndsagbruket. Båndsagbruket gjør det du forventer av det, og det gjør det stille og elegant.

 

Les mer om Logosol HD36

Tømmerfres LM410

Med tømmerfresen til stokkbåndsagen kan du avrette, planhøvle og profilere opp til 600 x 600 mm store tømmerblokker. Den er meget stabil og har form av en vogn som løper på samme sleide som sagaggregatet til for eksempel båndsagbruket LM40,ML26 og LM Pro. Kutteren er 410 millimeter bred, noe som innebærer at man kan frese grove blokker for lafting.

 

Les mer om Logosol LM410

Tilbehør

Orginaltilbehør for spesifikke
behov.

 

Gå til tilbehør til båndsagbruk

Båndslipemaskin

En slipmaskin som gir dine sagblad den nødvendige skarphet.

 

Gå til båndslipemaskin

Båndsagblad

Uansett hvilken båndsag du har, finner du rett sagblad hos Logosol.

 

Gå til båndsagblad

LOGOSOL AS | Sandefjord | Inderøy | Telefon: 47 87 50 00 |